Eskilstuna kommun
20 augusti 2014 08:48

Starta företag

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

Vill du bli företagare?


Har du en idé som du kan utveckla till ett nytt företag eller vill du ta över ett företag som redan finns? Vill du vara företagare på heltid eller deltid? Vill du driva företaget själv eller tillsammans med någon? Vad passar dig och din affärsidé just nu? Vilka regler är det som gäller?

Att starta företag kräver förberedelser. Du ska sätta dig in i en hel del och ta både stora och små beslut. Allt behöver du inte kunna  själv men det är du som driver utvecklingen framåt.

Eskilstuna kommuns bolag Munktell Science Park hjälper innovatörer och entreprenörer att gå från en idé till ett moget företag på ett snabbt och framgångsrikt sätt. Inspirerande lokaler, olika kompetenser och stödfunktioner finns att tillgå genom hela processen. Här får entreprenörer hjälp med idéutveckling, råd kring finansiering, affärscoachning och mycket annat för att lyckas med sin affärsidé.

Gör testet!
Funderar du på att starta eget? Behöver du vidareutveckla din affärsidé? Vill du veta mer om vilka erbjudanden som finns? Det finns många företags- och innovationsfrämjande aktörer i Eskilstuna som vill och kan hjälpa dig. Därför har Munktell Science Park tagit fram Idélotsen, ett väldigt enkelt verktyg som hjälper dig att hitta rätt aktör. Testa nu! Det tar bara 1 minut.”
- Länk: http://www.munktellsciencepark.se/#idelotsen


Sasan Shaba

Sasan Shaba

Näringslivsutvecklare

Tel: 016-710 50 88 Mobil: 070-086 29 05
Skriv in ovanstånde text i rutan nedan

Munktell Science Park

Munktell Science Park
Munktell Science Park är navet i Eskilstunas näringsliv och fungerar som en kreativ krockplats för idéutveckling, näringsliv, samhälle och akademi.
Öppettider
Vardagar kl 8-17
Andra tider när det är någon aktivitet.
Besöksadress & karta
Portgatan 3 eskilstuna
Postadress
Portgatan 3
633 42 Eskilstuna
Kontakt
Telefon: 016-550 00 00
Fax: 016-550 00 99
Skicka meddelande
Skriv in ovanstånde text i rutan nedan
Skriv in ovanstånde text i rutan nedan