Eskilstuna kommun sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda Eskilstuna kommuns tjänster godkänner du detta.

Jag förstår

Sök tusentals bilder i Fotosök!

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

Upptäck  Eskilstunas historia i bilder! Skriv in sökord och välj sedan den kategori du är särskilt intresserad av. Tusentals foton finns nu att se i vår databas.

Bilderna du hittar i Fotosök bevaras av Eskilstuna stadsmuseum. Ännu fler motiv finns att upptäcka i Eskilskällans olika arkiv. Kontakta gärna Stadsmuseets bildarkivarie på telefon 016-710 23 12 eller besök Eskilskällans rum på Stadsbiblioteket. Du kan också lämna kommentarer direkt på sidan. Tänk då på att ange bildnummer!

Fotosök kommer att växa mer och mer. Ett digitaliseringsprojekt pågår för skanning och registrering av bilder.