Verktyg och länkar för kulturaktiva

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

Här under finner du verktyg och länkar som hjälper dig, som kulturproducent eller arrangör. Scenkonstportalen är ett fantastiskt verktyg som du som arrangör eller producent kan vara med att bidra till.

Kulturbryggan

En ny form för stöd till förnyelse och utveckling inom kulturområdet

Regeringen har  enligt  Dir.2010:77 utsett en kommitté som tagit fram en ny bidragsordning med uppgift att stödja förnyelse och utveckling inom kulturområdet. Kommitténs uppgift är också att praktiskt genomföra verksamheten 2011-2012.
Den här verksamheten ersätter den tidigare Stiftelsen Framtidens Kultur.
Nu kan du söka som har en spännande och intressant projektidé söka startstöd hos Kulturbryggan.

Nu kan du söka!

Från och med 2 maj kan du som sitter på en nyskapande och intressant projektidé söka startstöd hos Kulturbryggan. Om du är snabb och lyckas skicka in en ansökan före den 11 maj får du beslutsbesked redan 16 juni. Därefter har vi beslutsomgångar 1 september och 15 november. Du söker elektroniskt på vår hemsida genom att skapa ett eget konto, fylla i ett förmulär och ladda upp din projektbeskrivning.

Kulturbryggans webbplats

-----------------------------------------------------

Musikverket

Statens Musikverk har under 2011 öppnat en plattform för att söka stöd för musikutveckling i samverkan . Du hittar mer information på Statens Musikverks webbplats

-----------------------------------------------------

Scenkonstportalen

Scenkonstportalen.se är ett verktyg för alla som vill arrangera eller producera scenkonst. Du anmäler dig direkt via Scenkonstportalen.

-----------------------------------------------------

Sörmlands kammarmusikförbund

Syftet med  förbundet är att stödja och stimulera medlemmarnas engagemang för kammarmusik och verka för att sprida intresset för denna verksamhet. Förbundet ska representera kammarmusikföreningarna gentemot Landstinget Sörmland när det gäller ansökan och fördelning av ekonomiska bidrag till föreningarnas verksamhet.

Sörmlands kammarmusikförbund